Kunden i Fokus - Scandinox Group


Scandinox Group är helhetskund hos DH Solutions sedan 2015. Det innebär att vi levererar en komplett IT-lösning med driftövervakning dygnet runt. För oss är det viktigt att verksamheten flyter. Och det gör den. Vi har inte haft ett enda stopp på två år, säger Niklas Johansson som är VD på Scandinox AB.

De tre bolagen som ingår i koncernen Scandinox Group finns i Halmstad, delar lager och kontorslokaler och har en hel del gemensamt. – Vi är alla underleverantörer och erbjuder en mängd olika stålprodukter, som exempelvis rör och rördelar, plåt, band, smide, stångmaterial och gjutgods från ledande producenter ute i Europa. Produkter som sedan appliceras i tuffa miljöer inom offshore, kärnkraft, raffinaderier och petrokemiska anläggningar, pappersbruk, mekaniska verkstäder och konventionell industri.

Lokalt samarbete i 30 år
B.B.S i Halmstad AB, Stålprodukter AB och Scandinox AB är fristående bolag i koncernen, men med en gemensam IT-lösning.
– Samarbetet med DH Solutions inleddes i slutet av 1980-talet. Vi har jobbat tillsammans i snart trettio år. Vi känner varandra väldigt väl och är nöjda med deras produkter och tjänster. Scandinox Group har totalt 17 medarbetare, så vi är ingen storkoncern med extrema behov. Men precis som andra uppskattar vi hög driftsäkerhet och tillgänglighet. DH Solutions är dessutom lokala, vilket innebär att det är enkelt att träffas på fysiska möten när det behövs. Allt kan ju faktiskt inte hanteras på nätet.

Effektiv helhetslösning
Scandinox-koncernen är helhetskunder hos DH Solutions. – Det innebär att vi har en kostnadseffektiv, säker och trygg lösning. DH Solutions levererar och hanterar hela vår IT-lösning, med kontinuerliga uppdateringar, driftövervakning dygnet runt och backup av det dagliga arbetet. Vi har inte haft ett enda stopp på två år. Vi är mycket nöjda, säger Niklas Johansson.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

box_scandinox.png

Live Chat Software