Nyanställd - Anna Isaksson


Vad ska du göra på DH Solutions? 
Jag ska arbeta som ansvarig för avdelningen Kundanpassade system inom affärsområdet Systemutveckling.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Att få arbeta i ett härligt team bestående av kompetenta människor, och få vara en del av utvecklingen både på avdelningen, företaget och framför allt i samarbetet med alla fantastiska kunder.

Hur känns det att börja på DH Solutions?
Otroligt spännande och inspirerande, det är ett företag med en gedigen historia som man hört mycket gott om. Stolt över att jag fått förtroendet att vara en del av resan framåt. Min uppfattning är att företaget är en stabil leverantör med tre spännande affärsområden som är starka lokalt, samtidigt som man levererar både standard- och kundunika system till några av landets största företag, vilket visar på en imponerande kapacitet.

Vad har du gjort tidigare?
Jag började min bana i IT-branschen på säljsidan och har därefter arbetat i olika ledarroller på konsultsidan. Kommer senast från DevCore som arbetar med utveckling och drift främst i Stockholmsområdet.

Vem är du privat?
Född och uppvuxen i och omkring huvudstaden men har under sommaren flyttat till den västra sidan, närmare bestämt Falkenberg. Fritiden ägnas åt diverse aktiviteter med barnen som är 4, 9 och 16 år gamla. Det blir många timmar i stallet samt diverse ishallar för att kolla hockey. Tiden som blir över spenderas gärna på promenader med sambon och familjens hund. I övrigt njuter jag gärna av musik och god mat , men överlämnar själva matlagningen till de i familjen som är bra på det.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

anna_i_hemsida.png

Kontakta Anna

Mail: anna.isaksson@dhsolutions.se
Tel: 035 - 17 91 38

Live Chat Software