Nyanställd - Emelie Gunnarsson


Vad ska du göra på DH Solutions? 
Jag kommer att arbeta som Projektledare för Systemutveckling. Som det ser ut nu så kommer jag att ingå i leveransteamet av DH Helpdesk.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Jag ser fram emot att lära känna teamet. Mycket arbetsglädje! Att kunna leverera tillsammans och nå våra mål. Sist men inte minst, Glada och nöjda kunder!

Hur känns det att börja på DH Solutions?
Jag är så peppad att börja arbeta på DH Solutions! Känslan av företaget är genuint, varmt, välkomnande och välmående. När jag berättat för kollegor, vänner och bekanta att jag ska börja på DH Solutions. Har kommentarerna varit "De är så trevliga", "Det verkar vara ett härligt gäng" etc. För mig är det människorna som gör företaget och just detta var en viktig del i varför jag vill arbeta på DH Solutions.

Vad har du gjort tidigare?
Jag var anställd i 7,5 år på Getinge Infection Control. Där jag började som Trainee och gick vidare sedan som Internkonsult och därefter Projektledare inom IT/IS. Jag har erfarenheter från olika typ av projekt såsom implementering av ERP systemet M3, framtagandet av en ny Business Intelligence lösning, outsourcing av ekonomifunktion till ett Shared Service Center etc.

Vem är du privat?
Jag har passerat den beaktningsvärda åldern 32 år. Är uppvuxen i Getinge och bor numera i Haverdal tillsammans med min sambo och mina två små barn  som är 1 och 4 år gamla. Jag lyssnar gärna på podcasts i alla dess former och har ett nyfunnet intresse för aktier. För att rensa tankarna kör jag gärna en löprunda eller ett Hot yoga pass.


 

Live Chat Software