Nyanställd - Fredrik Backe


Vad ska du göra på DH Solutions? 
Jag kommer arbeta som Systemspecialist, enkelt förklarat skulle man kunna säga supporttekniker/konsult. Jag kommer ge våra kunder support via telefon, mejl men även ute på fältet. Jag kommer hjälpa dem med allt från att tangentbordet slutat fungera till installationer och felsökningar av deras miljöer.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Det ska bli väldigt roligt att lära känna alla nya personer man har runt omkring sig. Sen självklart att fortsättas utvecklas inom branschen och göra våra kunder nöjda. 

Hur känns det att börja på DH Solutions?
Det känns väldigt bra! Det man har hört från andra och får känslan av själv är att det är ett väldigt seriöst och genuint företag. Alla är otroligt tillmötesgående, roliga och snälla. Jag tyckte att det kändes som man var en i gänget redan när man gick ut genom dörrarna efter första dagen.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har testat på lite av varje.

Direkt efter studenten 2008 började jag jobba som ”Ordermottagare”, den tjänsten utvecklades till att jag ansvarade för support inom Svensk Försäljning på företaget.

Därefter arbetade jag på Halmstad Teater som vaktmästare. Vilket var ett omväxlande jobb med uppgifter från att låsa upp hela anläggningen, kontrollera biljetter, ta emot kunder i bar/garderob, ta hand om artisterna och mycket mera.

Jag jobbade efter det på ett lager där jag fick plocka varor, köra truck och lasta av/på lastbilar.

Efter lite fundering bestämde jag mig börja plugga IT, vilket alltid varit ett av mina stora intressen. Jag började studera ”Cloud Computing Engineering” på EC-Utbildning i Helsingborg, vilket ledde till ett jobb på ett IT-företag i Ängelholm. Där jobbade jag som supporttekniker i deras ”helpdesk”. När jag såg att DH Solutions sökte en liknande tjänst kände jag direkt att detta var något jag inte ville missa!

Vem är du privat?
Jag är en 28 årig Halmstadpåg som är uppväxt ute i Görvik/Sandhamn. Bor just nu i Bäckagård tillsammans med min fru och våra två ”lurviga barn” Loke och Tyke (Ragdollkatter). Före detta elitgymnast som lagt träningen på hyllan. Största nöjena skulle jag nog säga är att resa, gå på hårdrockskonserter och spendera en och annan timma framför datorn med både spel och ”hemmameckade byggen”.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Fredrik-hemsida.png

Kontakta Fredrik Backe

mail: fredrik.backe@dhsolutions.se

tel: 035-17 91 34

Live Chat Software