Nyanställd - Ronja Hall


Vad ska du göra på DH Solutions?
Jag ska jobba som utvecklare inom Business Intelligence, vilket innebär att hjälpa våra kunder med allt från datawarehouse design till dataanalys och rapportering. 

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Jag började ju på DH som praktikant förra året, och är väldigt exalterad över att nu vara fastanställd. Jag ser fram emot nya och stora utmaningar! Bland annat att skapa nytänkande lösningar som kan hjälpa våra kunder att fatta bättre företagsbeslut. 

Hur känns det att börja på DH Solutions?
Så himla kul! Jag har trivts väldigt bra här från start, ser fram emot varje dag på jobbet. Underbara kollegor och trivsam miljö. 

Vad har du gjort tidigare?
Jag har jobbat flera år inom restaurangbranschen, bland annat som barchef och koordinator. Har drivit en cocktailbar tillsammans med min sambo. Jag har även bott flera år utomlands, nu senast i Taiwan där jag jobbade som engelsklärare. Ett något brokigt CV! Så hur hamnade jag på DH Solutions? När jag förstod att mitt intresse för IT, min förkärlek för siffor,  passion för problemlösning och min vilja att hjälpa andra att utvecklas kunde kombineras till något väldigt spännande så hoppade jag på en utbildning inom Business Intelligence.

Vem är du privat?
Jag är ganska nyinflyttad till Halland med sambon Julio och sonen Luke. Vi bor på en gård i Heberg utanför Falkenberg med våra fyra katter, hund och två hästar. Utöver djuren så har jag ett stort bok & filmintresse, och favoritfilmerna är nog inte svåra att gissa. Resor är också en passion, och jag spenderar gärna tid med att planera familjens nästa resa. Sonens första ord var 'tårta', så jag antar att även mitt intresse för matlagning och bakning är avslöjat.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

ronja_hemsida.png

Kontakta Ronja Hall

Mail: ronja.hall@dhsolutions.se
Tel: 035 - 17 91 63

Live Chat Software